Knjiga mudrosti I. dio

.

.

Knjiga mudrosti I. dio

Knjiga mudrosti I. dio

Srž tibetanskog budizma

Cijena: 79,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Otkrijte meditaciju kao način života!

"Sedam točaka je poput sjemenki... kad razmišljate i meditirate o njima i kad počnete eksperimentirati s njima, iznenadit ćete se, upustit ćete se u najveću pustolovinu svoga života."
Odaberite bilo koju religiju ili filozofiju i, tražite li jedan istinski novi uvid, naći ćete ga u Oshu. Ni tibetanski budizam nije iznimka.

Stoljeća i stoljeća tradicije ne moraju nužno rezultirati mudrošću današnjem čitatelju smisao mogu dati samo svijest i vječno mlad um.
Zapamtite, važno je samo ono što možete ponijeti sa sobom kad napuštate ovo tijelo. To znači da, osim meditacije, ništa drugo nije važno. Ništa drugo nije važno osim svijesti, jer vam smrt ne može oduzeti jedino svijest.
Osho uklanja prašinu tradicije koja se nataložila na meditaciju. Ova knjiga je vodič za suvremeno razumijevanje meditacije. Lagani uvod u unutarnje učenje i preobrazbu, u kombinaciji s prosvijetljenim i često duhovitim pitanjima i odgovorima na seansama na kojima Osho povezuje duhovnu teoriju i meditaciju u jedinstven način života.
 

Podaci

Nakladnik
Leo-commerce
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
388
Godina izdanja
2018
ISBN
978-953-218-596-2