Kako prepoznati zamke Zloga

.

.

Kako prepoznati zamke Zloga

Kako prepoznati zamke Zloga

S dodatkom: Proroci naših dana – da ili ne
Cijena: 95,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Ovo je najprodavanija knjiga u Hrvatskoj od 2000. godine, prodana u više od 40.000 primjeraka. Autor don Milivoj Bolobanić, svećenik s velikim iskustvom razgovora s ljudima opterećenim raznim duhovnim i vremenitim teškoćama, napisao je ovu knjigu žu želji da onima koji je budu čitali pomogne spoznati uzroke svojih problema i zabluda, i da krenu putem vjere, oslobođenja, Božjega mira i radosti.

Predgovor knjizi napisao je predsjednik Svjetske udruge egzorcista Katoličke crkve don Gabriele Amorth i preporučio je.

Mnogo toga o čemu govori ova knjiga prepoznat će svaki čitatelj u svome životu i naći će savjete kako ići putem Istine i Mira, putem spasenja.

Knjiga sadrži i mnoge molitve, što je još jedan razlog da je uvijek imamo blizu. Jer, ovo nije knjiga koju ćemo pročitati i odložiti, nego ćemo joj se uvijek iznova vraćati. Pisana je vrlo jednostavnim stilom i cilj joj je da svaki čovjek kojemu dođe u ruke pronađe Krista, koji je Put, Istina i Život, i upozna da je On ključ naše vremenite i vječne sreće.

Knjiga je objavljena u Kanadi, na engleskom jeziku, u Italiji na talijanskom, a u pripremi je izdanje na njemačkom jeziku.

U ovome zavodničkom vremenu mnogih opakih zamki Zloga mnogo je onih koji zanemaruju i samo postojanje Sotone. No, što o tome kažu najmjerodavniji autoriteti i sveci naših dana:

Papa Pavao VI: Đavao je neprijatelj broj jedan, on je zavodnik bez premca. Znamo, dakle, da ovo tamno i zbunjujuće biće uistinu postoji i još uvijek djeluje. On vreba u zasjedi na moralnu ravnotežu čovjeka. O Đavlu i njegovu utjecaju bilo bi nužno ponovno proučavati u katoličkoj nauci, što se danas malo radi.

(Opća audijencija, 15. studenoga 1972.)

Podaci

Nakladnik
Naklada Benedikta
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
420
Godina izdanja
2015
Dimenzije
13 x 19
ISBN
9789537793432