Predanje Božjoj Providnosti: Jean-Pierre de Caussade

.

.

Predanje Božjoj Providnosti

Predanje Božjoj Providnosti

Cijena: 68,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Duhovno ispunjenje možemo naći u jednostavnosti naših svakodnevnih dužnosti, a nadasve ga možemo pronaći u predanju onome što je Božja volja za svakoga od nas. Upravo je u ovome sadržana glavna poruka knjige Predanje Božjoj providnosti. De Caussade tumači da je praksa predanja Božjoj volji ključ za postizanje istinskoga mira i radosti, a ona je lako dostupna svim ljudima – od početnika do onih koji su već značajno napredovali u duhovnomu životu. Autor daje i smjernice kako prepoznati što je Božja volja za nas. Naglašava da Bog od nas ne očekuje izvanredna djela, nego nas prije svega poziva da obraćamo herojsku pozornost na svaki detalj koji čini našu svakodnevicu i ponizno prihvaćamo sve ono što dolazi iz njegove ruke.

Ovaj poznati duhovni klasik velike psihološke pronicavosti nepresušno je vrelo mudrosti, a bogate duhovne pouke koje sadrži uspješno su prošle test vremena. Čitatelj će stoga u ovoj knjizi naći korisne savjete i praktičnu pomoć na duhovnome putu, kao i rijetko blago puno nadahnuća kojemu će se moći uvijek iznova vraćati.

Pustimo Bogu da se brine o našoj svetosti. On joj poznaje sredstva, a ona sva ovise o daru i o osobitu djelovanju njegove Providnosti.

Jean-Pierre de Caussade

Podaci

Nakladnik
Verbum
Biblioteka
Biblioteka Anima
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
142
Godina izdanja
2014
ISBN
978-953-235-362-4