Bog nikad ne trepće - Regina Brett - Knjižara Ljevak

.

.

Bog nikad ne trepće

Bog nikad ne trepće

50 LEKCIJA ZA TEŠKE TRENUTKE U ŽIVOTU

Cijena: 17,13 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Zahvaljujući ovim mudrim i oštroumnim lekcijama popularne novinske kolumnistice i finalistice Pulitzerove nagrade Regine Brett, mogućnosti koje vam nudi život vidjet ćete na posve nov način. Kada je navršila pedeset godina, Regina Brett objavila je knjigu o 50 lekcija kojima ju je njen život naučio.

Pisala je o svemu što je naučila kada je postala samohrana majka, kada je tražila ljubav na pogrešnim mjestima, radila na svojem odnosu s Bogom, borila se s rakom i sklapala mir s teškim djetinjstvom. Vrijednost naputaka Regine Brett otkrili su i zavoljeli čitatelji diljem svijeta. Lijepili su ih po vratima hladnjaka, slali bliskima u e-mailovima.

Teme lekcija koje je autorici udijelio život, navođene su na tisućama blogova i pretiskivane u novinama. Ova mudra, suosjećajna i iskrena knjiga bit će bliska svakome tko se ikada našao pred životnim zaokretom i svima koji traže nadahnuće. Neka svaka od pedeset lekcija u njoj bude objava jednostavne i bezvremenske poruke, kao što kaže jedna vrhunska sportašica: “Život je dobar!” Jer jest takav. Zaista.

Podaci

Nakladnik
Poetika
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Godina izdanja
2020
ISBN
9789535947950

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn