.

.

Boje, stilovi i tehnike - Uređenje doma

Cijena: 220,00 HRK
Količina

Ako želite potpuno promijeniti te osvježiti izgled vašeg doma, najbrži i najprihvatljiviji način je pomoću boje. Međutim, opsežan izbor boja i efekata koji se bojenjem mogu postići mogu vam prouzročiti probleme već i kod najjednostavnijih odluka. Prije no što donesete konačnu odluku, pogledajte sve ideje predstavljene u ovoj knjizi.

Knjiga "Boje, stilovi i tehnike - uređenje doma"  je praktičan vodič o percepciji boja, koje sheme boja su međusobno komplementarne (jer ne postoji loša boja: samo loše kombinacije), i kako ih postići.

Počinje sa nekoliko poglavlja, pri čemu svako istražuje drugačije boje (na primjer, pastelne boje ili mediteranske nijanse), pokazujući kako ove palete izgledaju u kombinacijama te sa harmonijskim ili kontrastnim bojama. Ova poglavlja također pokazuju dijelove prostorija dekorirane u različitim shemama boja kako biste mogli prosuditi njihov učinak i razumjeti kako boja određuje ugođaj u domu.

Potom slijedi opsežan vodič kroz odabir efekata koji se postižu bojenjem te efektima miješanja i usklađivanja sa bojama i predmetima i namještajem u prostoriji. Također ćete naći praktičan savjet o tome trebate li svoj projekt pokušati izvesti sami ili za to trebate profesionalca. Prije no što nastavite, vrijedno je upoznati se sa bojama općenito.

Ukratko:

- Više od 1000 kombinacija boja na ilustracijama i fotografijama, koje nude svježe stilske ideje za vaš dom, od suvremenog uređenja do lijepih pastelnih boja
- Osnovne tehnike bojenja, od povlačenja boje do struganja drva, zdinih slika do marmoriranja
- Ilustracije koje vam omogućuju pogled na niz prostorija u različitim shemama boja kako biste mogli odabrati upravo onaj izgled koji vam odgovara
- Ključni savjeti za odabir boja koje odgovaraju vašem stilu, domu i financijskim mogućnostim

Podaci

Nakladnik
Veble commerce
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
240
Godina izdanja
2010
Dimenzije
visina 28
ISBN
978-953-251-112-3

Proizvod trenutno nema recenzija korisnika