.

.

Narodna sanjarica

Cijena: 180,00 HRK
Cijena s popustom: 162,00 HRK
Količina

Snovi su psihološki fenomeni do kojih dolazi za vrijeme spavanja a sastoje se od slika, poruka, nerazumljivih riječi, šifra, simbola sastavljenih u razumljivu ili nejasnu poruku, priču. Njihova je dramaturgija spontana i nekontrolirana.

Snove ne možemo naručiti, ali možemo moliti za san - Boga, unutrašnjeg vodiča, anđela čuvara ili više Ja. Da bi molba imala smisla, moramo biti spremni da se mijenjamo, osvijestimo.

Sanjamo cijeli život - od najranije mladosti do kraja života. Čovjek star oko 50 godina provede sanjajući oko 5 godina. Toliko mnogo sna nije slučajnost i mora imati neki dublji, još uvijek do kraja nerazjašnjen smisao.

Snovima uspostavljamo psihološki sklad i ravnotežu, oni nam pomažu u procesu civiliziranja i samosvladavanja. U tom procesu često ispadamo iz ravnoteže, ali putem snova ponovno je uspostavljamo. U snovima se upuštamo u avanture za koje u budnom stanju nemamo hrabrosti jer smo ograničeni strahom, kukavičlukom, običajima, moralom ili religijom.
Snovi se razlikuju od čovjeka do čovjeka. Koliko ljudi toliko snova! Koliko se razlikujemo na javi toliko su nam i snovi drugačije strukturirani.

Podaci

Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
539
UDK
13
Godina izdanja
2006
Dimenzije
17,00 x 24,00
ISBN
953-7050-20-3

Proizvod trenutno nema recenzija korisnika