Smisao hitnosti,John P. Kotter

.

.

Smisao hitnosti

Kako pravi osjećaj za hitnost pomaže da se pokrenemo i pobijedimo
Cijena: 159,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Pravi osjećaj za hitnost intuitivna je odlučnost da se pokrenemo i pobijedimo - sada

 Ima li vaša organizacija pravi osjećaj za hitnost? Znate da su vašoj organizaciji prijeko potrebne promjene. Možda čak znate i koje: nova strategija, novi informacijski sustav, akvizicija ili reorganizacija. Ali događaju se nekako presporo, vi se osjećate kao da uzbrdo gurate gromadu ili se pak zavlači s provedbom izvrsne nove zamisli.

Što nedostaje? Prepoznatljivo stajalište i osjećaj koji ljude navodi na to da iskoriste prilike i izbjegnu opasnosti, da već danas postignu nešto važno i da neprestance odbacuju nevažne aktivnosti kako bi radili brže i učinkovitije - već sada. Ali, prepoznavanje kako nešto napraviti u pravo vrijeme najteži je korak u tom procesu bez kojega će čak i najbolje i najvažnije inicijative nakratko zaživjeti pa se ugasiti.

U živopisnim i dojmljivim pričama John P. Kotter otkriva osebujan pogled na hitno djelovanje, potrebno svakoj organizaciji. Ističe podmuklu prirodu samodopadnosti i objašnjava bitnu razliku između konstruktivne, prave hitnosti i mahnite jurnjave, koju često brkamo s hitnošću.

Ova će knjiga pomoći svakomu tko želi pobijediti u turbulentnom svijetu promjena. John P. Kotter  je autor mnogih poslovnih knjiga, među ostalim i međunarodnih bestselera Leading Change i Our Iceberg is Melting.

Podaci

Nakladnik
Lider press
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
172
UDK
65
Godina izdanja
2009
Dimenzije
23,00
ISBN
978-953-95472-5-5