Bez drame | Nedra Glover Tawwab | Knjižara Ljevak

.

.

Bez drame | Knjižara Ljevak

Bez drame

Cijena: 19,90 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Svaka obitelj ima svoju priču i svaka je od njih složena na svoj način. Nekima od nas izvorna obitelj naizgled pruža čvrste temelje na kojima dalje gradimo svoje samopouzdanje i upuštamo se u nadolazeće životne izazove. Drugi pak izvornu obitelj vežu uz patnju, bol i konflikte koji ih tište tijekom čitavog života. No sve te priče nisu tako jednostrane.

U ovom vrsnom priručniku licencirana psihoterapeutkinja i stručnjakinja za međuljudske odnose Nedra Glover Tawwab nudi mnoštvo jasnih i korisnih savjeta kako iznova sagledati svoju obiteljsku situaciju, identificirati disfunkcionalne obrasce i u njima se ispravno postaviti. Baveći se temama poput toksičnih obrazaca u odnosu s roditeljima, braćom i sestrama, djecom ili svojtom pa sve do ovisnosti, emotivnog zanemarivanja, mentalnih problema i zlostavljanja unutar obitelji, ovaj će vam priručnik poslužiti kao nit vodilja pomoću koje ćete lakše iznova preuzeti kontrolu nad svojim životom.

Sagledavši svoju obitelj iz nove perspektive, stat ćete na kraj problematičnim obrascima i biti u mogućnosti nastaviti dalje – u potpunosti lišeni obiteljskih drama koje su vam se toliko dugo predstavljale kao prepreke na vašem putu.

Podaci

Nakladnik
Mozaik knjiga
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
273
Godina izdanja
2023.
Dimenzije
14 x 20 cm
Prevoditelj
Irena Jakelić
ISBN
9789531435383