Veliki biocentrični dizajn - Knjižara Ljevak

.

.

Veliki biocentrični dizajn

Veliki biocentrični dizajn

Kako život stvara stvarnost

Cijena: 18,45 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Veliki biocentrični dizajn djelo je koje kroz leće biocentrizma daje odgovore na uznemirujuća otkrića suvremene fizike. Robert Lanza i suautori (Matej Pavšič i Bob Berman) pomiruju kvantnu teoriju, relativnost i svijest te daju odgovore na pitanja o funkcioniranju svijeta i o tome tko smo mi. To su pitanja koja smo svi u nekom trenutku života postavili: Zašto smo ovdje? Koja je naša uloga u svemiru? Postoji li vrijeme? Postoji li smrt? Imamo li slobodnu volju? Je li stvarnost stvarna ili je sve samo u našim glavama?

Čitajući ovu knjigu otkrit ćete potpuno zapanjujuće znanstvene dokaze da vrijeme, stvarnost i egzistencija uopće ne postoje bez promatrača. Iako znanstvena, knjiga je istovremeno zabavna te namijenjena općoj javnosti. Znanost – štoviše, ni život ni smrt – više nećete vidjeti istim očima.

Robert Lanza, dr. med., među najuglednijim je svjetskim znanstvenicima — priča s naslovnice U.S. News & World Reporta nazvala ga je „genijem“ te „odmetnutim misliocem“, čak ga usporedivši s Einsteinom. Lanza vodi Astellas Global Regenerative Medicine, izvršni je direktor za znanost u Astellas Institute for Regenerative Medicine, i vanjski je suradnik za Wake Forest University School of Medicine (Medicinski fakultet Sveučilišta Wake Forest). Časopis TIME uvrstio ga je na popis „100 najutjecajnijih ljudi na svijetu“ 2014. godine. Časopis Prospect uvrstio ga je u Top 50 „Svjetskih mislilaca“ 2015. godine. Zaslužan je za nekoliko stotina objavljenih radova i izuma, za više od trideset znanstvenih knjiga, uključujući ključna djela na polju matičnih stanica i regenerativne medicine. Lanza je bio dio tima koji je klonirao prvi ljudski embrij te koji je prvi uspješno stvorio matične stanice iz odraslih ljudi.

Podaci

Nakladnik
Budilnik izdavaštvo
Uvez
Meki uvez s klapnama
Jezik
hrvatski
Broj stranica
368
Godina izdanja
2022
Dimenzije
14 x 21
ISBN
978-953-49341-8-0

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn