Izbaci to iz glave - Jennie Allen - Knjižara Ljevak

.

.

Izbaci to iz glave

Izbaci to iz glave

Kako zaustaviti vrtlog toksičnih misli

Cijena: 129,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Jeste li zarobljenici vlastitih misli? Ništa ne vrijedim. Drugi ljudi imaju puno bolje živote od mene. Mene nije moguće voljeti. Ružna sam. Loš sam otac… Autorica Jennie Allen zna kako je to zapasti u vrtlog destruktivnih misli, ali isto tako zna i da nitko od nas ne mora ostati zarobljen u tim toksičnim obrascima razmišljanja.

U vlastitome je životu otkrila da nam je ponuđen izlaz, način da umaknemo tomu vrtlogu. Sloboda nastupa u trenutku kada odbijemo biti žrtve svojih misli i kada uvidimo da nam je Stvoritelj dao snagu i vlast da se borimo i pobijedimo na bojišnici svojega uma.

U knjizi Izbaci to iz glave Jennie Allen potiče nas na to da preuzmemo kontrolu nad svojim mislima i obučava nas u tome kako da to učinimo da bismo preobrazili svoje emocije, stavove, pa čak i životne okolnosti. Neprijatelj naših duša pod svaku se cijenu želi uvući u naše misli i postići da se osjećamo bespomoćno, smlavljeno, nesposobno i za kakvo dobro. Ali kada promijenimo svoje misli, tada će i naš život doživjeti preobrazbu.

Sve počinje u našoj glavi. Mogućnosti su beskonačne.

Podaci

Nakladnik
Verbum
Uvez
Meki uvez s klapnama
Jezik
hrvatski
Broj stranica
240
Godina izdanja
2021
Dimenzije
14,5 x 21,5
Prevoditelj
Anđelko Bošnjak
ISBN
978-953-235-770-7