Svaki dan nešto novo - Knjižara Ljevak

.

.

Svaki dan nešto novo

Svaki dan nešto novo

120 jednostavnih recepata za svaku prigodu

Cijena: 245,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Svoju sam prvu kuharicu sanjala, ali drugu nisam mogla zamisliti niti u najluđim snovima. No toliko sam uživala stvarajući je, nenadano, neplanirano, odjednom – a nastala je kao reakcija na sve one divne riječi koje sam čula o prvoj.

U ovoj sam kuharici skupila oko 120 novih recepata za svaki dio dana i godine. Kako biste se među njima lakše snašli, recepti su podijeljeni u čak devet cjelina, više su puta testirani te, kao i uvijek, pripremljeni od namirnica koje su vam lako dostupne. Šapnuli ste mi da želite malo više torti pa sam napravila kategoriju samo s tortama, a šapnuli ste mi i da volite variva, kao što ih i ja jako volim, pa i ona imaju svoje mjesto. Uglavnom je riječ o hrani koju možete pripremiti na brzinu ili unaprijed jer znam da i vi, kao i ja, živite brzo i nemate dovoljno vremena za provoditi sate u kuhinji.

Osim recepata, u kuharici ćete pronaći i savjete za pripremu i čuvanje namirnica, fotovodič uz neke zahtjevnije recepte kao i nekoliko priča iz moje duše. To je više za mene, ovako tu, da ostane zapisano gdje sam i kako sam bila na svijetu. I za moju djecu, da jednom otkriju ono što im nikada neću znati izustiti.

Željela sam da ova kuharica bude topla, korisna, moja i vaša. Da ne stoji na polici nego da živi u kuhinji. U vašim kuhinjama i mom srcu – gdje joj je i mjesto. Sretno kuhanje!

Podaci

Nakladnik
Vlastita naklada
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
320
Godina izdanja
2021
Dimenzije
21 x 26
ISBN
9789534952917