Živjeti s dijabetesom - Dr. Val Wilson - Knjižara Ljevak

.

.

Živjeti s dijabetesom

Živjeti s dijabetesom

Sveobuhvatni vodič za dobar život s dijabetesom

Cijena: 149,90 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Živjeti s dijabetesom iznimno je korisna knjiga za svakoga tko želi što bolje samostalno upravljati dijabetesom i s razumijevanjem preuzeti kontrolu nad svakodnevicom.

Ovaj sveobuhvatni vodič za dobar život nakon dijagnoze napisala je stručnjakinja koja s dijabetesom živi više od četiri desetljeća.

Bez obzira na to je li vam dijabetes nedavno dijagnosticiran ili s njim živite već neko vrijeme, ova će vam knjiga pomoći da prije svega razumijete svoju dijagnozu, a onda da što duže i bolje uklopite dijabetes u vaš život. Vodič obuhvaća sve aspekte vašeg života, od promjena raspoloženja, upravljanja razinom glukoze u krvi i fizičkim komplikacijama koje proizlaze iz tog stanja, do prehrane, seksa i vježbanja.

Doktorica Val Wilson sve informacije iznosi iz više od četiri desetljeća iskustva nošenja s bolešću i iz svog profesionalnog iskustva. Ovaj vodič pomaže u nošenju s dijagnozom, objašnjava kako dijagnoza može utjecati na odnose i stil života, a omogućuje i lakše snalaženje kod informacija dobivenih o dijabetesu tipa 1, odnosno dijabetesu tipa 2. Usto, stvarne studije slučaja pokazuju iskustva drugih ljudi s problemima povezanim s dijabetesom s kojima biste se mogli susresti

Podaci

Nakladnik
Mozaik knjiga
Uvez
Meki uvez s klapnama
Jezik
hrvatski
Broj stranica
284
Godina izdanja
2021
Dimenzije
16 x 24
Prevoditelj
Aleksandra Barlović
ISBN
9789531429696