Mjesec dana sa Srcem Isusovim - Knjižara Ljevak

.

.

Mjesec dana sa Srcem Isusovim

Mjesec dana sa Srcem Isusovim

Tridesetodnevnica iz spisa sv. Margarete Alacoque

Cijena: 79,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Mjesec dana sa Srcem Isusovim poseban je i jedinstven molitvenik Srcu Isusovu koji se sastoji od trideset Isusovih objava sv. Mariji Margareti Alacoque - vidjelici i najvećoj glasnici pobožnosti Srcu Isusovu - kao i molitava za svaki dan. Tijekom trideset dana ova pobožnost prati objave Srca Isusova sv. Margareti i njezino postupno otkrivanje beskrajna blaga Srca Isusova koje i nas vodi svakoga dana korak bliže osobnoj posveti Presvetom Srcu Isusovu.

Ovaj će molitvenik biti duhovno obogaćujuć za svako doba godine, a osobito je prikladan za lipanjsku pobožnost Srcu Isusovu ili kao priprava za čin osobne posvete Božanskom Srcu Isusovu.

Molitvenik uz tridesetodnevnu pobožnost Srcu Isusovu sadrži i različite molitve osobne i obiteljske posvete Presvetom Srcu Isusovu, čin slavljenja posvete privatno i u zajednici, zlatnu krunicu, svetu uru, litanije, zazive, prošnje, prikazanje zasluga Srca Isusova kao zadovoljštinu za grijehe, molitve i veliko obećanje Srca Isusova onima koji budu vršili ovu pobožnost. U dodatku se nalaze korisne upute kako živjeti posvetu Srcu Isusovu u svakodnevnom življenju vjere.

Podaci

Nakladnik
Verbum
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
256
Godina izdanja
2021
Dimenzije
10,5 x 16,5
Prevoditelj
Miljenko Sušac
ISBN
978-953-235-744-8