Sveznadar - Martin Zimmermann - Knjižara Ljevak

.

.

Sveznadar

Sveznadar

Što svatko mora znati

Cijena: 198,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

SVEZNADAR na jednome mjestu i na zabavan način otkriva sve što trebate znati iz povijesti, filozofije, književnosti, likovne i glazbene umjetnosti, mitologije i prirodnih znanosti.

Mladi ništa manje od odraslih imaju snažnu potrebu razumjeti temelje civilizacije u kojoj žive i upoznati se s raznolikošću kulturnih poticaja koji su je oblikovali. No kako ne posustati u znatiželji kada nas školski programi zatrpaju hrpom dosadnih činjenica, suhoparnom faktografijom, k tome još često uobličenom u beživotnu školničku frazu? Kako otkriti da je usvajanje novih znanja i širenje vlastitog intelektualnog horizonta najuzbudljivija i najčudesnija pustolovina u koju se mladi čovjek može upustiti? Upravo zato postoje izdanja poput knjige Sveznadar!

Oslobođen kompliciranoga znanstvenog žargona, a ipak precizan i pouzdan, Sveznadar nas vodi (imajući na umu i zahtjeve školskih programa) kroz sva područja ljudskog znanja, uvijek nastojeći učiniti zornom povijesno-civilizacijsku uvjetovanost svega što je čovjek dosad spoznao.

Pripremajući ovu knjigu, njeni priređivači slijedili su samo jedno vrhunsko načelo: učenje mora biti radost i istinsko bogaćenje života!

Podaci

Nakladnik
Mozaik knjiga
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
347
Godina izdanja
2021
Dimenzije
16,7 x 24
Prevoditelj
Mladen Janković i Maja Šešok
ISBN
9789531402354