Ego je neprijatelj - Ryan Holiday - Knjižara Ljevak

.

.

Ego je neprijatelj

Ego je neprijatelj

Pobijedite svojeg najopasnijeg protivnika

Cijena: 129,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Uništio je karijere obećavajućih mladih genija. Izbrisao je velika bogatstva i razorio tvrtke. Poteškoće je učinio nemogućima za prevladati, a napor pretvorio u sramotu. Na njega su nas upozoravali svi veliki filozofi, velika književna djela i bezbrojna umjetnička djela, u svim kulturama i razdobljima. A zove se? Ego – neprijatelj ambicije, uspjeha i izdržljivosti.

U svojem bestseleru Ego je neprijatelj Ryan Holidy pokazuje nam kako je i zašto ego tako moćan unutarnji protivnik kojega se moramo čuvati na svakom koraku karijere i života te da najbolji rad možemo ostvariti tek kada prepoznamo, prihvatimo i razoružamo opasnosti ega. Nizom primjera nadahnjujućih književnih likova i sadržaja te uz filozofiju i povijest, knjiga istražuje narav i opasnosti ega kako bi nam razjasnila kako možemo biti skromni u svojim težnjama, dostojanstveni u uspjehu te izdržljivi u neuspjehu.

Rezultat je nadahnjujući i pravovremeni podsjetnik da su nam skromnost i samopouzdanje najbolji prijatelji kada se suočavamo s izazovima kulture koja često potpiruje plamen ega. Ova je knjiga puna tema i životnih pouka koje će u vama odjeknuti, uzdići vas i nadahnuti.

Podaci

Nakladnik
Koncept izdavaštvo
Uvez
Meki uvez s klapnama
Jezik
hrvatski
Broj stranica
236
Godina izdanja
2021
Dimenzije
13,5 x 21
Prevoditelj
Juraj Gerovac
ISBN
978-953-8326-17-2