Istinska ljubaznost - Houston Kraft - Knjižara Ljevak

.

.

Istinska ljubaznost

Istinska ljubaznost

Ljubaznost kakva je svijetu potrebna

Cijena: 99,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Ljubaznost u današnjem svijetu, nažalost, nije normalna. Iako će svatko za sebe reći da je ljubazan i suosjećajan, za brojnim se ljudima koji pate nitko neće ni osvrnuti, a današnjem podijeljenom, usamljenom i tjeskobnom svijetu ljubaznost je važnija nego ikad.

Houston Kraft u ovoj inspirativnoj knjizi koju ćete htjeti imati za sebe i rado poklanjati drugima, govori o istinskoj ljubaznosti – onoj koju svijet treba. On nas svojom pričom navodi da pogledamo u sebe i da krenemo u stvarnu promjenu kako u sebi, tako i u drugima.

Knjiga Istinska ljubaznost otvoreno propituje jaz između našeg vjerovanja u ljubaznost i naše sposobnosti da je iskažemo na primjeren način, učeći nas da ljubaznost kakva je svijetu potrebna zahtijeva nove vještine, hrabrost, jasan cilj i još mnogo toga, a autor nam nudi brojne primjere kako postati istinski ljubazan i to vlastitim djelovanjem.

Istražujući sve, od empatije do emocionalne regulacije, Istinska ljubaznost je savršena za svakoga tko želi zaroniti ispod površne definicije ljubaznosti, doista shvatiti i izvršiti svoju ulogu u stvaranju ljubaznijeg društva. Širenjem istinske ljubaznosti u svakodnevnom životu učinimo svijet ljubaznijim, otvorenijim mjestom.

Podaci

Nakladnik
Egmont
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
208
Godina izdanja
2021
Dimenzije
13,5 x 20,5
Prevoditelj
Mirna Čubranić
ISBN
9789531321075