Mia Dimšić: Cesta do sna - Knjižara Ljevak

.

.

Mia Dimšić: Cesta do sna

Mia Dimšić: Cesta do sna

Moj put - totalno iskreno

Cijena: 129,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Cesta do sna priča je o jednoj posve (ne)običnoj djevojci iz Osijeka, o tome kako je postala jedna od najvećih hrvatskih glazbenih senzacija nove generacije.

U svojem prvijencu pop-country zvijezda Mia Dimšić prisjeća se sretnog djetinjnjstva u osječkoj Reftali, dječje opsjednutosti Vesnom Pisarović, sportskih neuspjeha, putovanja s folklornim ansamblom i glasovitih tamburijada u njezinoj obiteljskoj kući te na jednostavan, a ipak izvanredno pronicljiv način govori o izazovima odrastanja, svojim glazbenim počecima, inspiraciji i skladanju, trudu koji je potreban da bi se uspjelo na glazbenoj sceni…

Priča je to o važnim životnim lekcijama te ljudima koji su joj obilježili život – od roditelja, prve ljubavi, prijatelja i menadžera Damira Bačića do osoba koje cijeni na hrvatskoj estradi.

Jedna je od njih i rock-veteran Jurica Pađen, čovjek koji ju je upoznao sa sinkronicitetima, naizgled nevjerojatnim sretnim slučajnostima koje joj pokazuju i dokazuju da je na pravom putu, a Mia ih primjećuje još odmalena.

Dok Jurica Pađen kaže sinkroniciteti, Mia kaže Gospodin Život, visoki gospodin s cilindrom, koji joj se u jednom trenutku naklonio i rekao: „Ti zamišljaj, ja ispunjavam."

Podaci

Nakladnik
MB Books
Uvez
Meki uvez s klapnama
Jezik
hrvatski
Broj stranica
143
Godina izdanja
2020
Dimenzije
15,1 x 23,5
ISBN
9789538357039