Kodeks zdravlja protiv prehrambenog kodeksa - VIRUSOMANIJA - Knjižara Ljevak

.

.

Kodeks zdravlja protiv prehrambenog kodeksa - VIRUSOMANIJA

Kodeks zdravlja protiv prehrambenog kodeksa - VIRUSOMANIJA

Cijena: 120,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Priča o virusu i oslobađanje iz okova medicinske civilizacije Virusomanija je obuzela svijet.

Virusi su poznatiji od rock-zvijezda. No, nešto je trulo u državi Danskoj, pa su virusi – osim što su postali vjerojatno najkorištenija pojedinačna riječ na svijetu – podijelili svijet na dva tabora, kao skoro nijedna pojava u znanoj nam povijesti. Na jednoj strani nalaze se centralizirani svjetski mediji i nadnacionalne organizacije koje – zahvaljujući tome što su zadnjih desetljeća sve države svijeta uvukle u razne ugovorne odnose - ‘spuštaju’ prema dolje svoja željena viđenja stvarnosti, od kojih je nadramatičnije proglašenje pandemije od strane svjetskog zavoda za javno zdravstvo, zvanog Svjetska zdravstvena organizacija.

Na drugoj strani nalaze se mnogobrojni liječnici i znanstvenici koji ukazuju na netočnosti u proklamiranoj priči. No, danas čak i nije potrebno biti jako veliki stručnjak da bi se uočile besmislice kojima se obasipa ljude, zbunjuje ih, odvlači pažnju, straši i ometa normalno življenje na raznorazne načine.

Knjiga “Kodeks zdravlja protiv prehrambenog kodeksa – VIRUSOMANIJA” zbirka je radova i članaka raznih medicinskih stručnjaka objavljenih u našim magazinima Nexus i Svjetlost, kojima se prilazili temi proglašene pandemije iz raznih kutova. Objedinjeni na jednom mjestu, ovi tekstovi imaju sinergijski učinak, jer i tema o kojoj je riječ ima brojne razine i podatke o kojima treba raspraviti.

Podaci

Nakladnik
TELEdisk
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
260
Godina izdanja
2020
Dimenzije
15,2 x 22,7
ISBN
9789537903541