.

.

Bog u pitanjima

Cijena: 75,00 HRK
Količina

U knjizi Bog u pitanjima poznati francuski obraćenik, član Francuske akademije André Frossard odgovara na brojna pitanja o životu i vjeri koja prate ljudsku egzistenciju i koja su zajednička svima, bez obzira na svjetonazor. Riječ je naime o ključnim temama, onima (kako sam Frossard kaže) "zbog kojih sumnjaju vjernici ili se od vjere udaljuju oni koji bi htjeli vjerovati".

Čemu živjeti? Što je vjera? Zašto ima toliko religija? Mogu li se uskladiti znanost i vjera? Može li se vjerovati u čuda? Zašto u svijetu ima nepravde? Čemu trpljenje? Što slijedi poslije smrti? Na ta i brojna druga pitanja Frossard odgovara na temelju vlastitoga iskustva vjere utemeljene na Svetome pismu, ali poštujući izravnu ili neizravnu argumentaciju svojih sugovornika, koja je također sadržana u tekstu, a koja pomaže boljemu razumijevanju problematike.

Svojim otvorenim pristupom i hrabrim sučeljavanjem argumenata ova će knjiga biti od koristi i vjernicima i agnosticima, svima koji promišljaju o temeljnim životnim pitanjima.

Podaci

Nakladnik
Verbum
Biblioteka
Posebna izdanja
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
178
UDK
2
Godina izdanja
2009
Dimenzije
21,00 x 15,00
ISBN
978-953-235-200-9

Proizvod trenutno nema recenzija korisnika