Sveta krv, Sveti gral - Baigent, Leigh, Lincoln - Knjižara Ljevak

.

.

-10%
Sveta krv, Sveti gral

Sveta krv, Sveti gral

knjiga koja je nadahnula Da Vincijev kod

Cijena: 159,00 HRK
Cijena s popustom: 143,10 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Jedno od najkontroverznijih djela 20. stoljeća nakon 15 godina ponovno na hrvatskom jeziku, sada u dopunjenom i konačnom izdanju:

Krajem 19. stoljeća, u zabačenom francuskom selu na istočnim obroncima Pireneja, lokalni svećenik otkrio je ispod oltara svoje župne crkve nešto što ga je učinilo neobjašnjivo bogatim i omogućilo mu da za života troši i raspolaže golemom svotom novca te sklopi poznanstva s nekima od najistaknutijih ličnosti onodobnog francuskog kulturnog i javnog života.

Slučajno otkriće „skrivenog blaga“ krajem 19. stoljeća preraslo je s vremenom u suvremenu potragu za Svetim gralom – priču dosad neviđenih povijesnih razmjera koja od šifriranih poruka na pergamentima vodi do tajnih društava, vitezova templara, katarskih heretika iz 12. i 13. stoljeća te franačkih kraljeva čija je loza svrgnuta prije više od 1300 godina, a čiji su vladavina i podrijetlo još uvijek prekriveni velom povijesne tajne.

Nakon više od deset godina pomnog istraživanja misterija malenog sela na jugu Francuske, autori knjige došli su do zaključka da pravi misterij otkrivenog blaga ne leži u materijalnim dobrima i bogatstvu, nego u šokantnoj tajni skrivanoj stoljećima koja će uzdrmati same temelje kršćanstva te posljedično baciti novo svjetlo na povijest zapadne civilizacije, ali i suvremenu politiku.

Podaci

Nakladnik
Stilus knjiga d.o.o.
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
435
Godina izdanja
2020
Dimenzije
14,5 x 21,5
Prevoditelj
Saša Drach
ISBN
9789538183959