Razotkrivanje

.

.

Razotkrivanje

Razotkrivanje

Cijena: 149,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

„Dobrodošli u svijet jednog od najboljih tenisača u povijesti - Andrea Agassija, koji u svojoj autobiografiji priznaje da najviše od svega mrzi upravo tenis. Čitat ćete jedno od najstrastvenijih antisportskih štiva, koje će vas istovremeno motivirati i oduševiti. Kako je to moguće?"

Alis Marić, književna blogerica

„Razotkrivanje je šokantno iskrena, samoironična, emotivna, duhovita i intrigantna autobiografija teniskog asa Andrea Agassija, u kojoj upoznajemo šarenu galeriju zanimljivih, slikovitih i bizarnih likova iz njegova života. Zbog toga će je širom otvorenih očiju čitati i Agassijevi obožavatelji, i ljubitelji tenisa, ali i oni koji vole sočne i nepoznate detalje iz života slavnih osoba. Sve ono što drugi skrivaju, Agassi razotkriva..."

Marin Šarec, urednik knjige

„Bez dlake na jeziku, autentična, prodorna autobiografija… Ova iznimna knjiga pripovijeda o izgubljenom djetinjstvu, buntovnoj mladosti i turbulentnoj potrazi za identitetom u odrasloj dobi. Iako nesumnjivo zanimljiv, Agassijev povratak na prvo mjesto ljestvice manje je uzbudljiv od njegova života s obzirom na nesretne karte koje su ga često zapadale.

Washington Post

„Najbolja sportska autobiografija ikad napisana.“

Rick Reilly, ESPN

„Ne samo da je Agassi ogolio svoju dušu kao rijetko koji sportaš, on je to napravio s takvom umješnošću i strašću, što bi teško pošlo za rukom i profesionalnom književniku.“

Entertainment Weekly

„Mnogo više od priznanja o uživanju u drogi – Agassi razotkriva fascinatnu priču o profesionalnom tenisu i osobnom razvoju. Pritom dokazuje da je osobno ispunjenje jednako važno kao i profesionalni uspjeh.“

New York Post

Podaci

Nakladnik
Iris Illyrica
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
450
Godina izdanja
2018
ISBN
978-953-8169-09-0