Moć pamćenja: Michael Powell - Ljevak online knjižara

.

.

Moć pamćenja

Moć pamćenja

Cijena: 109,00 HRK
Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Povećajte sposobnost pamćenja, učinkovitije i brže učite, pamtite više podataka bez problema!

Ova knjiga donosi više od 100 ideja i izazova za bolje pamćenje. Pomoći će vam da razvijete koncentraciju, poboljšate pažnju i izoštrite pamćenje.


Događa li vam se često da vam je nešto navrh jezika, a ipak se ne možete točno sjetiti? Je li vam se teško usredotočiti dok morate učiti za ispit? Mučite li se da biste povezali ime i lice ili možda morate zapisati popis s narudžbama svaki put kad je vaš red da naručite piće za cijelo društvo? Bojite li se da će vam se s godinama pamćenje nastaviti pogoršavati?
Niste jedini. Međutim, vjerujete li da se pamćenje može uvježbati? Ako da, onda je ova knjiga odličan vodič za poboljšanje vašeg pamćenja i istinsko povećanje kapaciteta vašeg mozga. Riječ je o neurogenskom sustavu pamćenja koji se sastoji od raznovrsnih zagonetki, upitnika i izazova osmišljenih za obavljanje različitih memorijskih zadaća koje omogućuju fokusirano vježbanje pamćenja. Neka od obuhvaćenih područja su prehrana, pozornost, koncentracija, vizualno, auditivno, kinestetičko, prostorno i glazbeno pamćenje, intuicija, ciljana vježba te mnogo moćnih mnemotehnika.

Podaci

Nakladnik
Školska knjiga
Uvez
Meki uvez
Broj stranica
144
Godina izdanja
2015
ISBN
9789530609570