.

.

Godine panike

Cijena: 99,00 HRK
Cijena s popustom: 89,10 HRK
Količina

Događa li vam se ovako nešto:

Uhvati li vas užas kad dobijete pozivnicu za nečije vjenčanje? Oblije li vas hladan znoj kad čujete riječi čipka, kristali Swarovski, hvatanje buketa...? Razmišljate li o pomirenju s bivšim iako je već zaručen? Jesu li vam »zabrinuti prijatelji« za rođendan poklonili mjesečnu pretplatu za Iskricu, Match.com, Zoosk...?


Ako su svi odgovori potvrdni, zakoračile ste u godine panike!
Što vam je, dakle, činiti? Bacite se istog trenutka na ovu zabavnu knjigu! Uz istinite životne priče paničarki, nužne savjete ili osvajačke taktike i strategije koje će vam priskrbiti pobjedničko mjesto u utrci za oltar, knjiga Godine panike vrhunski je vodič svakoj curi koja želi preživjeti godine soliranja, savladati paniku (ako je uhvati), osvojiti svoga Savršenoga i pritom se osjećati sjajno.

Naučite:

kako se nositi s pritiskom vaših nametljivih uspaničenih prijatelja, roditelja i ostatka obitelji kako se zaputiti u uspješnu potragu za potencijalnim zaručnikom kako odašiljati signale profinjenosti i poželjnosti kako utvrditi raspored ljubavnih spojeva i pridržavati ga se kako prepoznati krivog, a kako pravog ženika kako se domoći zaručničkog prstena i zapečatiti stvar kako biti sretna solerica. . . .

Podaci

Nakladnik
V. B. Z.
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
216
Godina izdanja
2015
Dimenzije
15,5,X 23,5
Prevoditelj
Jasna Grubješić
ISBN
9789533040578

Proizvod trenutno nema recenzija korisnika