Prehrana 21. stoljeća

.

.

Prehrana 21. stoljeća

12 znanstvenih odgovora na pitanje može li hrana biti i užitak i lijek

Cijena: 149,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

U ovom superbrzom životnom tempu, uz svakodnevne stresove i brige, uistinu je pravo osvježenje naći ovako zabavno, a istodobno poučno i znanstveno uterne jeno štivo o zdravoj prehrani. Dr. Lejla Kreho daje opsežan uvid u kvalitetu i hranjivost namirnica, brojne recepte, a sve to povezuje s različitim stanjima pri kojima je vrlo bitno Što se unosi. Ova knjiga svakako zaslužuje biti dio svake kućne biblioteke.

Siniša Glumičić, dr. med.


Knjiga dr. Lejle Kreho, iskusne nutricionistkinje, napokon je objedinila različite probleme prehrane s obzirom na dob, spol i bolesti kod kojih je prehrana važan čimbenik. Osim korisnih i praktičnih savjeta, tu je i niz recepata s korisnim i dostupnim namirnicama. Djelo je odlična cjelina u kojoj svatko tko želi prevenirati ili olakšati zdravstvene probleme, nalazi precizne savjete za promjenu prehrambenih navika.

prof. dr. sc. Višnja Latin


Štreberski sam tip pa sam čitajući knjigu ispisivala popis namirnica za sljedeću kupnju. Kad mi se papirić izgužva ili zagubi, tu je knjiga u koju uvijek mogu zaviriti, podsjetiti se što mi treba, što me diže, održava ili uljepšava. Voljela bih živjeti dugo i kvalitetno, a često je dovoljno činiti malo da bismo dobili jako puno. Knjiga dr. Lejle Kreho može nam itekako pomoći u tome.

Podaci

Nakladnik
Profil
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
172
UDK
613
Godina izdanja
2009
Dimenzije
20,00 x 24,00
ISBN
978-953-313-003-3