.

.

Slonica koja je izgubila sreću

Slonica koja je izgubila sreću

Priče koje će vas nadahnuti da uživate u svakom trenutku
Cijena: 129,00 HRK
Cijena s popustom: 90,00 HRK
Količina

Autor bestselera Krava koja je plakala donosi 108 priča koje će vas nasmijati i natjerati da na život počnete gledati novim očima. Bezvremenska mudrost Ajahna Brahma dirnut će ljude iz svih sfera života. Polazeći od vlastitih iskustava i od priča koje su s njim podijelili njegovi učenici te starih šala ispričanih na nov način, Ajahn Brahm će svakoga potaknuti da preispita svoje životne obrasce.

 

Ajahn Brahm crta nam putokaz kako korak po korak promijeniti svoj život – u kolikoj mjeri – ovisi o nama samima.

AMAZON.COM

 

Bez obzira na to bavi li se bolnim emocijama, teškim odnosima ili prolaskom kroz aerodromsku kontrolu, Ajahn Brahm dotiče univerzalnost ljudskog iskustva s nježnošću i razoružavajućim humorom.

JEAN SMITH

 

Više vjerujemo anegdotama i pričama, nego statistikama i teorijama. Pomoću priča najbolje učimo i duboko upijamo važne poruke. Samo nas priče mogu osloboditi straha.

PUBLISHERS WEEKLY

O autoru

Budistički redovnik već više od trideset godina, Ajahn Brahm je opat i duhovni ravnatelj Budističkog društva Zapadne Australije. Diljem svijeta tražen je kao duhovni učitelj i popularni predavač. Osim uspješnice Krava koja je plakala (Naklada Ljevak, 2010.) napisao je i Mindfulness, Bliss, and Beyond (2006.) i The Art of Disappearing (2011.).

Podaci

Nakladnik
Naklada Ljevak
Biblioteka
Biblioteka Nar
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
288
UDK
821.111-36=163.42
Godina izdanja
2015
Dimenzije
12 x 19
Prevoditelj
Slaven Lendić
ISBN
978-953-303-811-7

Proizvod trenutno nema recenzija korisnika