Bolja medicina

.

.

-40%
Bolja medicina

Bolja medicina

Kako do djelotvornosti
Cijena: 120,00 HRK
Cijena s popustom: 72,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Bolja medicina je remek-djelo, niz priča koje se odvijaju iza debelih bolničkih zidova, od kojih nam svaka kaže po nešto nezaboravno o svijetu izvan njih.
Malcolm Gladwell

Gawande ... je nevjerojatno iskren, proza mu je duhovita i tečna, i ima jednu veliku poruku: i liječnici su ljudi, pogrešivi i nesavršeni. I upravo zbog toga,  poboljšanja možemo očekivati tamo gdje bismo se najmanje nadali.
Darko Polšek

Ovo je knjiga o neuspjesima: kako do njih dolazi i što iz njih možemo naučiti. Iako se prvenstveno bavi medicinom,  ona se odnosi na sve. Prozvali su je suvremenim remek-djelom – i to zaista i jest.
Independent

 

Atul Gawande (atulgawande.com) je liječnik, pisac i stručnjak za javno zdravstvo. Kao opći i endokrini kirurg radi u bolnici Brigham and Women’s u Bostonu. Profesor je javnog zdravstva i opće kirurgije na Sveučilištu Harvard. Proslavio se kao pisac već prvom knjigom Komplikacije, da bi ubrzo počeo pisati u časopisu New Yorker. Karijeru pisca nastavio je nizom bestselera,  od kojih je hrvatskim čitateljima kao prvi predstavljena Bolja medicina.

Podaci

Nakladnik
Jesenski i Turk
Biblioteka
Biblioteka 42
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
244
Godina izdanja
2014
ISBN
9789532227086