John Marks Templeton: Knjiga životnih zakona

.

.

Knjiga životnih zakona iz cijelog svijeta

Knjiga životnih zakona iz cijelog svijeta

200 vječnih duhovnih načela, 3. izdanje
Cijena: 149,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Izvrstan bestseler crpi snagu iz različitih religija i duhovnosti u kojem svatko može pronaći nešto za sebe.

Knjiga životnih zakona prepun je mudrosti koje autor crpi iz svetih spisa najznačajnijih svjetskih religija i raznih škola filozofske misli, kao i od znanstvenika, umjetnika, povjesničara… Cilj joj je pripomoći ljudima svih životnih dobi da nauče više o univerzalnim životnim istinama i transcendiraju suvremeno doba i posebnosti pojedinih kultura.

John Marks Templeton ta je duhovna načela iznio kao djelotvorna, praktična i provediva pomagala kojima čovjek može doći do radosnog i korisnog života. Dvije stotine odabranih životnih zakona nude važne pouke za životni put koje svatko od nas može naučiti i odlučiti se za život u skladu s njima. Svaki je zakon predstavljen u obliku zasebnog eseja, s primjenama, mišljenjima, pričama, primjerima i navodima koji naglašavaju valjanost tog zakona. Knjiga životnih zakona će vas nadahnuti, ali i potaknuti i pomoći vam da dublje promislite o zakonima prema kojima živite te da uberete plodove njihove praktične primjene.

Premda ovu knjigu možete čitati kao poticajno djelo, tekst je organiziran poput akademskog nastavnog programa. Zakoni su raspodijeljeni na četrdeset tjedana uobičajenih za jednu školsku godinu, a na koncu svakog tjedna ponavljaju se najvažnije misli iz iznijete građe, kao i vježbe usmjeravanja za provođenje zakona u stvarnome životu. Ova knjiga može poslužiti kao koristan vodič i svrsishodan obrazovni program za pojedince, skupine, fakultete i škole.

Podaci

Nakladnik
Mozaik knjiga
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
613
UDK
171
Godina izdanja
2014
ISBN
978-953-141-544-6