.

.

Život između života

Hipnoterapija za duhovnu regresiju
Cijena: 135,00 HRK
Cijena s popustom: 121,50 HRK
Količina

 

Život između života: hipnoterapija za duhovnu regresiju predstavlja više od tri desetljeća osobnog istraživanja i razvoja tehnika kliničke hipnoze koje pomažu klijentima da pristupe sjećanjima svoje duše na život poslije života. Način ostvarivanja nadsvjesnog stanja transa u kojem se prisjećamo besmrtnog postojanja ključni je element ove knjige. Pomoću povišene percepcije, obični ljudi u stanju su pronaći vlaste odgovore na drevna pitanja "Tko sam?", "Zašto sam ovdje?" i "Odakle dolazima?"

Ovo je prije svega praktična knjiga osmišljena tako da ljude vodi korak po korak kroz procedure za koje je sam otkrio da su najučinkovitije za pronalaženje klijentovih besmrtnih sjećanja na život u duhovnom svijetu. Iako je namjera ove knjige da bude koristan metodološki tekst za iskusne hipnoterapeute, sadrži i nove prikazane slučajeve koji nisu opisani u prethodnim knjigama Putovanje duša,  Sudbina duša. Novi prikazani slučajevi i pitanja kojima se autor koristi kako bi potaknuo duhovne vizualizacije trebali bi zanimati čitatelje kojima su se svidjele prve dvije knjige. Sve tri knjige zajedno predstavljaju trilogiju o istraživanju informacija o životu nakon života.

Ovaj priručnik metodolgije hipnotičke regresije u život između života posvećen je svim praktičarima hipnoterapije koji pristupaju dušama svojih klijenata putem duhovne regresije, i svima onima koji traže prosvjetljenje u odnosu na svoj duhovni život.

Podaci

Nakladnik
Škorpion
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
222
Godina izdanja
2011
Dimenzije
23,00 x 15,00
ISBN
978-953-289-060-0

Proizvod trenutno nema recenzija korisnika