Kako uspjeti u bilo čemu

.

.

Kako uspjeti u bilo čemu

Bibilija za posao i svakodnevni život
Cijena: 110,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

 

Ako se trudite, daleko ćete dogurati. Međutim, za stvaran uspjeh potrebna je i mudrost. U ova trideset i dva kratka poglavlja, napisana u duhu svakodnevnog razgovora, autor Lyman Maclnnis - trener za edukaciju izvršnih rukovoditelja i kanadski poslovni guru - dijeli vrijedne upute pomoću kojih možete ostvariti svoje osobne ciljeve i postati poput jedne od onih osoba kakvima ste se do sada samo divili.

Od društvenog povezivanja, rješavanja konfliktnih situacija, pregovaranja i iskorištavanja pruženih prilika, pa do onih jednostavnih, ali neprocjenjivo vrijednih pitanja poput - kako se ne osramotiti kada se obraćate javnosti ili kako davati  ili primati savjete, Lyman Maclnnis svojim čitateljima pomaže u navigaciji kroz zamke i prilike za uspjeh u svakodnevnom životu - na poslu ili kod kuće.

Za svakoga tko je voljan marljivo raditi na svom putu k vrhu, od onih koji su tek diplomirali i započinju s radom razvrstavajući poštu u nekoj kompaniji, pa do onih koji već odavno sjede u najboljem uredu, knjiga Kako uspjeti u bilo čemu je spoj zdravog razuma i jednostavnih saznanja.

Ova bi se knjiga trebala naći u rukama svake osobe koja teži za boljim životom i spremna je uložiti trud kako bi to i postigla.

Podaci

Nakladnik
Škorpion
Biblioteka
Biblioteka Znati više
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
217
UDK
159.9
Godina izdanja
2011
Dimenzije
13,00 x 21,00
ISBN
978-953-289-043-3