Mi smo njihov raj

.

.

Mi smo njihov raj

Zašto naši preminuli ostaju uz nas
Cijena: 89,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Što se događa s našim voljenima kad umru? Postoji li raj? Postoji li veza između živih i mrtvih? Kako prepoznati znakove s drugog svijeta? Zašto sanjamo preminule voljene osobe?
Na ta i mnoga druga pitanja odgovara dirljiva knjiga svjetski poznatog medija Allison DuBois čiji je zapanjujući dar komuniciranja s preminulima nadahnuo nastanak uspješne serije Medij.

Allisonin dar provjeren je znanstvenim pokusima u kojima je dobila iznimno visoke ocjene za točnost iznesenih informacija. Njezine zadivljujuće sposobnosti potvrđene su i od strane velikog broja ljudi za koje je posredovala. U ovoj knjizi neki od njih iznose svoje priče. Bili su shrvani gubitkom djeteta, supružnika ili roditelja, a informacije dobivene od Allison pružile su im utjehu i uvjerile ih da su njihove voljene osobe i dalje uz njih.
Ova će vas topla knjiga potaknuti da otvorite svoje srce i dušu jer preminuli stalno pokušavaju doprijeti do onih koje su ostavili za sobom. Oni ne ostaju uz nas jer moraju ili zato što ih zadržavaju naše suze. Ostaju jer nas vole i jer smo mi njihov raj.

Podaci

Nakladnik
Planetopija
Biblioteka
Biblioteka Nebo
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
191
UDK
133.9
Godina izdanja
2009
Dimenzije
14,00 x 21,50
ISBN
9789532571400