Tišina - tajna cjelovitosti

.

.

Tišina - tajna cjelovitosti

Tišina - tajna cjelovitosti

Cijena: 90,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Tišina nas bogatom prozom poziva da iskusimo tišinu kao prisutnost koja je stvaralačka, obnavljajuća i produbljujuća za tijelo koje je na razmeđi unutarnjeg i vanjskog svijeta. Služeći se pojmovima poput muke sv. Antuna, antropozofije, dubinske psihologije i fenomenologije, knjiga razotkriva nevidljive osobine tišine i istražuje njen fenomen kao izvor neshvatljive cjelovitosti i ponovnog obnavljanja. 

Otkrivajući vlastite misli i iskustva, Sardello nas vodi na unutarnje putovanje izvan kaotične buke ega, na mjesto posvećenja i samoiscjeljenja. Autor nam pokazuje važnost njegovanja tišine u osobnim vezama i predstavlja vježbe koje nam pomažu probuditi unutarnje struje duhovnosti koje nas vode putem univerzalne milosti, služenja i iscjeljenja.

Ova je knjiga doista postignuće. U njoj Robert Sardello skromno, elegantno i maestralno postavlja spoznajnu i duhovnu fenomenologiju na novu razinu. Ono što je prije bilo skriveno, sada je vidljivo: spiritualna psihologija nije samo još jedan teorija, nego put do nove stvarnosti.

Podaci

Nakladnik
Škorpion
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
127
Godina izdanja
2010
Dimenzije
13,00 x 20,50
ISBN
9789532890525