.

.

Zakon o sigurnosti prometa na cestama

Cijena: 1.312,50 HRK
Cijena s popustom: 1.181,25 HRK
Količina

Vrhunska stručna knjiga eminentnog autora mr. sc. Šime Pavlovića donosi najnoviji komentar izmijenjenog Zakona o sigurnosti prometa na cestama (zadnje izmjene su iz 2015. godine, Nar. nov. br. 64/15 i 110/15)
Knjiga donosi detaljan komentar s vrhunskom analizom svakog pojedinog članka i prikaz određenih vještačenje uz kritički osvrt, te poveznice s upućujućim Pravilnicima i zakonima kao i Direktivama EU koje pokrivajuju područje prometnog prava te poveznice s novim Kaznenim i Prekršajnim zakonom.
Kvalitetan odabir ogledne i upućujuće sudske prakse knjizi daje dodatnu vrijednost i nespornu aktualnost. U Prilozima autor donosi najvažnije Pravilnike i Zakone koji su sastavni dio prometnog prava a koji su izmijenjeni protekle godine: Pravilnik o prometnim znakovima, signalizaciji…, Pravilnik o vozačkim dozvolama, Pravilnik o registraciji i označavanju vozila, Pravilnik o tehničkim pregledima vozila, Pravilnik o načinu postupanja policijskih službenika... Direktiva EU/2006 i drugi prilozi koji su nužni za kvalitni pristup analizi i primjeni novog Zakona o sigurnosti prometa na cestama. U svjetlu našeg statusa zemlje članice EU i integracije prometnih pravaca u europske koridore/cestovne pravce/ sustave /veoma je važan iscrpan i kvalitetan osvrt na regulativu EU koji daje ovaj komentar.

Podaci

Nakladnik
Libertin naklada
Uvez
Meki uvez
Broj stranica
1120
Godina izdanja
2016
ISBN
9789537970130