E na kvadrat: Pam Grout

.

.

E na kvadrat

Devet eksperimenata s energijom koji dokazuju da svojim mislima oblikujete svoju stvarnost

Cijena: 99,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Bavimo se negativnostima. Kojima? Bolešću, problemima, katastrofama, neugodnim i tragičnim događajima iz prošlosti. Za što se pripremamo? Za probleme. Volimo im se posvetiti i upitati: “Što nije dobro?” To je zastarjeli model koji što prije treba promijeniti.

Kad počnemo uočavati dobre stvari naš se život počinje mijenjati na najuzbudljiviji mogući način. U tome će nam pomoći E na kvadrat, knjiga nalik na laboratorijski priručnik s jednostavnim eksperimentima koji dokazuju da je stvarnost podložna promjenama, da je svijest jača od materije i da mislima možemo oblikovati svoj život.

Da, dobro ste pročitali. Dokazuju.

Devet eksperimenata, za koje nećete potrošiti ni novčića i za koje vam treba vrlo malo vremena, dokazuje da su duhovna načela jednako pouzdana kao sila teža te jednako dosljedna kao Newtonovi zakoni gibanja. Uvjerite se da je istina da: postoji nevidljiva energetska sila ili polje beskonačnih mogućnosti; vi utječete na polje potencijalnosti i crpite iz njega energiju u skladu sa svojim uvjerenjima i očekivanjima; vaša povezanost s poljem pruža ispravno i neograničeno vodstvo; svemir je neograničen, bogat i voli nam ugađati.

Podaci

Nakladnik
V. B. Z.
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
188
Godina izdanja
2014
ISBN
978-953-304-647-1