.

.

Učinkoviti vođa

Cijena: 100,00 HRK
Cijena s popustom: 90,00 HRK
Količina

Mnogo ljudi ne čitaju knjige o vođenju i osobnom razvoj (čak i ako koju posjeduju u osobnoj zbirci) jer ih odbija akademski, detaljni i propovjednički pristup. Zato smo s knjigom Učinkoviti vođa odlučili predstaviti tu zbirku vječnih načela rasta i razvoja u novom i jedinstvenom, pristupačnom formatu.
Svako poglavlje - i svaki odlomak unutar poglavlja - je strukturiran "označenim" naslovima, paragrafima, koji u kratkim crtama obuhvaćaju sadržaj te podnaslovima. Tekst je sastavljen po određenim modulima, od kojih svaki može biti pročitan u samo nekoliko minuta. Što to znači za vas kao čitatelja je da imate priliku pročitati knjigu s točno onoliko dubine, koliko vam to vrijeme ili vaši interesi dozvoljavaju. Dakle, možete samo prelistati stranice i usredotočiti se samo na bitna načela. Ili možete obogatiti te ponuđene informacije sa svim citatima, anekdotama i komentarima koje ćete naći u Učinkovitom vođi.

Vođenje i osobna rast nije formula "korak-po-korak". To nije linearan proces "počni ovdje i završi tamo". Taj proces ovisi o svakom pojedincu. Učinkoviti vođa upotrebljava tu filozofiju kako bi nam pružio inspirativni vodič kojeg svaki čitatelj može prilagoditi svojim potrebama i željama u sadašnjosti i budućnosti.
 

Podaci

Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
207
Godina izdanja
2008
Dimenzije
15 x 21
ISBN
9789616682183

Proizvod trenutno nema recenzija korisnika