Moj život s Milanom - Pavle Svirac - Knjižara Ljevak

.

.

Moj život s Milanom

Moj život s Milanom

Cijena: 18,45 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

„Istinska literatura, duhovita, urbana, lirska proza što neposredno reagira na Zagreb u pandemiji i nakon potresa; dijelom i triler, jer do zadnjeg retka knjige zajedno s autorom strepimo hoće li ga Možemo! izbaciti iz stana koji mu je kao zaslužnom umjetniku dodijelio Milan Bandić; štivo dakako pesimistično, ali i popunjeno toplim sentimentom kakav smo dosad nalazili jedino u sad već davnim feljtonima neprežaljenog Veselka Tenžere.”

Tomislav Čadež, Jutarnji list

„Željko Špoljar, alias Pavle Svirac, novi je književni fenomen. Riječ je o književniku koji se originalnim, ironičnim tekstovima o hrvatskoj književnoj sceni u relativno kratkom vremenu poprilično brzo popeo na našem književnom proplanku, pa će mu sad biti teže ne pasti nego se uspentrati. Svirac u dosad još neviđenom zajebantskom tonu komentira pojave hrvatskog književnog sazviježđa, pri čemu, u prepoznatljivom diskursu, spaja zamjetnu erudiciju s rafiniranim humorom.”

Boris Rašeta, Novosti

„Čitao sam Pavla Svirca dok su se njegovi tekstovi mogli naći samo na internetu. Kad su se pojavili kao knjiga naručio sam je preko interneta i uživao kao prasac u ponovnom čitanju s papira onoga što sam ranije pročitao na ekranu – odavno se nisam toliko oraspoložio i cerekao čitajući neku domaću knjigu. To je sjajno!”

Pero Kvesić, Tportal

„Pavle Svirac objavljuje svoje doživljaje u kojima su akteri poznate osobe. Opisuje susrete s književnicima, političarima, glazbenicima, glumcima, pa i novinarima, a pitkim i duhovitim izričajem brzo je došao do velikog kruga fanova. Sve što Svirac piše je satira, plod mašte.”

Samir Mila, Večernji list

Podaci

Nakladnik
Naklada OceanMore
Uvez
Meki uvez s klapnama
Jezik
hrvatski
Broj stranica
200
Godina izdanja
2022
Dimenzije
13 x 20,5
ISBN
978-953-332-140-0