Salon za plakanje

.

.

Salon za plakanje

Salon za plakanje

Cijena: 13,14 EUR
Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

U romanu Salon za plakanje Ivo Remetin, hrvatski Hercule Poirot, rješava još jedan zamršen slučaj i nastavlja svoj uspješan niz napetih avantura.

Kada nestanak slavne glumice uznemiri njezinu obitelj i prijatelje, urednika crne kronike i istražitelja-amatera Ivu Remetina zamolit će njezini prijatelji da pokuša odgonetnuti što se s njom dogodilo. Ujedno će ga zamoliti da o cijelom slučaju ne obavještava policiju. A kako to ne učiniti kad je Remetin svoje najveće istražiteljske uspjehe postigao upravo u suradnji s policijskim inspektorom Šoštarom?

No ta dvojba neće dugo trajati jer će se na zagrebačkoj Trešnjevci zaredati niz otmica žena koje svojim izgledom podsjećaju na nestalu glumicu. Niz nesretnih okolnosti počet će se povezivati u spiralu događaja koji bi za otete žene mogli završiti kobno. Zahvaljujući informacijama koje dobiva od Šoštara i zaključcima koje izvlači iz svojega bogatog novinarskog iskustva, Remetin će uspjeti pronaći nit koja spaja sve zločine. No hoće li ostati vremena i da se otete žene spasi od sigurne smrti?

Roman Salon za plakanje napeti je triler kojim Pavao Pavličić još uvijek uspijeva održati najviše, prvo, mjesto među domaćim autorima ovoga žanra. Istražitelj-amater Ivo Remetin, nakon brojnih avantura u romanima Krvna veza, Tri petka u travnju, Crveno pile, Zmijska serenada, Tužni bogataš i dalje je podjednako vispren i inteligentan detektiv koji to, zapravo uopće nije, nego mu dugogodišnje novinarsko iskustvo pomaže u rješavanju zamršenih slučajeva.

Podaci

Nakladnik
Mozaik knjiga
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
296
Godina izdanja
2017
Dimenzije
14 X 20
ISBN
9789531422482