Umirite svoju bebu na prirodan način

.

.

Umirite svoju bebu na prirodan način

Umirite svoju bebu na prirodan način

Cijena: 13,14 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

osjećajno povezivanje
● rituali smirivanja
● tehnike masaže i refleksologije
● prirodni ljekoviti pripravci


Knjiga prepuna neprocjenjivih savjeta, biljnih pripravaka i tehnika prirodnog liječenja koje će umiriti vašu bebu i među vama stvoriti duboku, trajnu vezu punu ljubavi.

Pamela Rhatigan je prirodni terapeut više od deset godina. Osim što prakticira razne oblike masaže i iscjeljivanja, uključujući refleksologiju i reiki, podučava masažu djece.

Ova knjiga nije napisana kako bi služila kao zamjena za medicinski savjet. O svim pitanjima koja su povezana sa zdravljem, čitatelj bi se trebao savjetovati s liječnikom. Ova knjiga predstavlja izbor dopunskih terapija i tehnika koje su osobito prikladne za bebe. Pa ipak, mora se naglasiti da je u slučaju bolesti, nesreća i ostalih hitnih stanja, prvi i jedini način postupanja potražiti pomoć obiteljskog liječnika ili Hitne službe. Iako se za savjete i informacije vjeruje da su točni i istiniti u vrijeme izlaska ove knjige iz tiska, autorica knjige i izdavač knjige ne mogu prihvatiti pravnu odgovornost, niti su odgovorni za bilo kakve učinjene pogreške ili propuste.

Podaci

Nakladnik
Naklada Ljevak
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
128
Godina izdanja
2006
Dimenzije
19,00 x 23,50
Prevoditelj
Sanja Ščibajlo
ISBN
953-178-712-3

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn