Medvjed, lav ili vuk - Knjižara Ljevak

.

.

Medvjed, lav ili vuk

Medvjed, lav ili vuk

Cijena: 17,13 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Lav ustaje rano, ujutro sve obavlja energično, polako se povlači nakon podneva i odlazi na spavanje onda kad vukovi tek izlaze igrati se.

Medvjed ustaje sa suncem i umara se s dolaskom večeri, a sklon je „potonuti“ odmah nakon ručka.

Vuk ustaje kasno i noću je pun energije.

Olivia Arezzolo, vodeća australska stručnjakinja za spavanje, vjeruje da nam poznavanje odgovora na ovo pitanje, odnosno poznavanje vlastitoga kronotipa, može pomoći da bolje spavamo, osjećamo se bolje i u konačnici bolje živimo. Bilo da ste lav koji se rano budi i spreman je izboriti se s danom prije nego što je ostatak čopora ustao iz kreveta, radišni medvjed koji redovito klone oko 15 sati, ili vuk koji voli noć a energija mu raste kako dan odmiče, Olivia Arezzolo za vas ima jasne, znanstveno utemeljene savjete prilagođene samo vašem tipu spavanja. Oni će vam omogućiti ne samo da postignete san koji vam je uistinu potreban i da u konačnici bolje spavate nego će vam pomoći da budete produktivniji i manje izloženi stresu, sposobni funkcionirati na najbolji mogući način.

Otkrijte svoj profil spavanja kako biste osigurali svome organizmu najbolji noćni odmor i temeljito poboljšali kvalitetu budnog života.

Podaci

Nakladnik
Stilus knjiga d.o.o.
Uvez
Meki uvez s klapnama
Jezik
hrvatski
Broj stranica
247
Godina izdanja
2022
Dimenzije
13,5 x 20,5
Prevoditelj
Andrea Marić
ISBN
9789533720173