Za to vrijeme na Zemlji... - Oliver Jeffers - Knjižara Ljevak

.

.

Za to vrijeme na Zemlji...

Za to vrijeme na Zemlji...

Kako pronaći svoje mjesto u prostoru i vremenu

Cijena: 19,78 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Posve jedinstven i neobičan svemirski pogled na sukobe iz pera i kista Olivera Jeffersa, koji nam donosi maštovita priča s obiteljskog izleta u prostranstvo iza Mjeseca. Dok se njegova djeca svađaju, tata vožnju automobilom pretvara u uzbudljivo svemirsko putovanje. Putujući sve dalje od kuće, osvrnut će se na povijest planeta Zemlje i sukoba koji ondje vladaju od početka povijesti. Može li taj pogled iz svemira naučiti djecu da mirno sjede jedni uz druge i, naposljetku, kako da sjede u današnjem svijetu?

Ovim fantastičnim istraživanjem našeg Sunčeva sustava Oliver Jeffers donosi svoje jedinstveno gledište na suživot u jedinom domu koji poznajemo – i uspoređuje naše teritorijalne sukobe s bratom i sestrom koji se svađaju na stražnjem sjedalu automobila, koji se u trenu pretvara u svemirsku letjelicu.

Za to vrijeme na Zemlji…, svemirski suputnik omiljenim slikovnicama Evo nas, tu smo i Sve što ćemo sagraditi, aktualna je pripovijest za sve nas koji ovaj planet nazivamo domom. Slikovnica je dio umjetničke instalacije "Naše mjesto u svemiru" – veličanstvene makete Sunčeva sustava. Stazu skulptura duljine 10 km osmislili su i postavili Oliver Jeffers, astrofizičar prof. Stephen Smartt, medijski centar Nerve Centre i njihovi kreativni partneri u sklopu programa UNBOXED. Stručnu pomoć u pripremi ovog izdanja na hrvatski jezik pružio je astronom Ante Radonić, a prijevod i ovog puta potpisuje sjajni Ozren Doležal.

Podaci

Nakladnik
Profil
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
64
Godina izdanja
2023
Dimenzije
24,7 x 28,6
Prevoditelj
Ozren Doležal
ISBN
9789533139142

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn