Prijeteća plima

.

.

Prijeteća plima

Prijeteća plima

Druga knjiga sage Zaljev Chesapeake o četvorici mladića koji su igrom sudbine postali braća Quinn
Cijena: 39,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Najpopularnija i najomiljenija autorica ljubavnih romana na svijetu. Objavila je više od 200 naslova, među kojima su Tri studenice, Vila te trilogije Otok, Tri sestre, i U znaku broja sedam. Na top-listi New York Timesa u posljednjih 25 godina bilo je četrdeset naslova koje je potpisala Nora Roberts. Mnogi su njezini romani ekranizirani, a najnoviji spisateljski hitovi redom obaraju rekorde čitanosti.


"Drage čitateljice,

volim pisati o muškarcima — njihovim razmišljanjima i osjećajima, nadama i snovima. Osobito uživam istraživati dinamiku između muškaraca: braće, očeva i sinova, prijatelja. Na taj način pristupam pisanju o Cameronu, Ethanu, Phillipu i Sethu Quinnu. Nadam se da uživate u pričama o životu i ljubavi na istočnoj obali Marylanda."


Postupno je postajao svjestan toga što se dogodilo. Čuo je divlje udaranje djetlića duboko u šumi. zvukove smijeha koji su dolazili kroz drveće.
Postao je svjestan i Graceina isprekidanog daha. Osjetio je hladni povjetarac na svojoj koži. I nju kako se trese.
„Oh. Bože. Prokletstvo." Njegova psovka bila je Tiha. zlobna.
"Ethane?" Grace nije znala, nikada nije mogla pretpostaviti da netko može imati takvu potrebu u sebi, takvu žudnju. Za njom. "Ethane". rekta je ponovo i bila bi ga zagrlila da on nije uzmaknuo.
"Oprosti. Ja..." Nisu postojale riječi. Ništa što bi izgovorio ne bi bilo u redu. Ne bi bilo dovoljno. "Za ovo nema opravdanja. Ne postoji."
"Ne tražim opravdanja. Ne želim nikakve isprike ni opravdanja za to što smo zajedno. Ethane."
Gledao je u zemlju dok mu je u glavi počelo bubnjati. "Nisam ti pružio mogućnost izbora." Jako je dobro znao što to znači ne imati izbora.
"Već sam izabrala. Volim te."
Pogledao ju je i u tom trenutku sve što je ikada proživio slilo se u njegov pogled. Njezina usna bila je natečena na mjestu njegova ugriza.
Njezine oči bile su goleme. Njezino tijelo puno otisaka njegovih ruku.
"Ti zaslužuješ bolje."

Podaci

Nakladnik
Profil
Biblioteka
Biblioteka Profil ljubić
Uvez
Meki uvez
Broj stranica
250
Godina izdanja
2011
Dimenzije
15,00 x 23,00
ISBN
978-953-319-182-9

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn