Opsjednuti grad

.

.

Opsjednuti grad

Opsjednuti grad

Druga knjiga trilogije Sudbonosni broj sedam
Cijena: 5,18 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Za stanovnike gradića Hawkins Hollow broj sedam znači prokletstvo jer se svakih sedam godina ponavlja sedam dana ludila. Fox, Caleb i Cage osjećaju da se oluja ponovno približava. No ove godine bolje će se pripremiti da ga dočekaju uz pomoć triju žena koje su na neobičan način također povezane s demonom.

..Kad me dodiruješ, kad vodiš ljubav sa mnom, kad si u meni, možeš li osjetiti što ja osjećam? Mogu li ja osjetiti što ti osjećaš? Želim to s tobom. Želim znati kako je biti zajedno na taj način, kad smo ovakvi.''
Dar, pomislio je, potpunog povjerenja, s obje strane. Sjeo je i pogledao je u oči. "Otvori se", promrmljao je i prešao svojim usnama preko njezinih. ..Samo se otvori."
Osjetio je njezine živce, njezine potrebe, i misli koje su dolazile i ulazile u njegovu glavu kao lagano svjetlucanje. Da je želi, da je dira. On. Kad su njezine ruke krenule uz njegovu kralježnicu, osjećao je i njezin užitak i njezino prihvaćanje. Osjećao je pritisak njihovih tijela, otkucaje njihovih srca.
I tad ju je opustio i produbio svoj poljubac. I otvorio joj se.
Isprva je bio kao uzdah, kroz njezino tijelo, kroz njezin um. Pomislila je: Lijepo. Lijepo je. Očekivanja ispunjena. Okrenula je glavu da mu dopusti da osjeti bilo na njezinu vratu kad je osjetila njegovu potrebu da je kuša.

Podaci

Nakladnik
Profil
Biblioteka
Biblioteka Profil ljubić
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
255
Godina izdanja
2011
Dimenzije
15,00 x 23,00
ISBN
9789533192352