Politika i gospodarstvo na državnoj maturi - Knjižara Ljevak

.

.

Politika i gospodarstvo na državnoj maturi

Politika i gospodarstvo na državnoj maturi

priručnik za pripremu ispita državne mature

Cijena: 18,45 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Ovaj je priručnik oblikovan kao vodič koji će vam pomoći u kvalitetnom samostalnom pripremanju za polaganje ispita državne mature iz izbornog predmeta Politika i gospodarstvo. Naša je namjera da koristeći se tim priručnikom postignete što bolji uspjeh, čime ćete povećati mogućnost za upis na željeni fakultet.

Priručnik je osmišljen kao zbirka zadataka s rješenjima i objašnjenjima. Tako koncipiran priručnik pomoći će vam da ponovite ono što ste naučili, da naučite ono što ne znate i provjerite svoju pripremljenost za polaganje ispita državne mature.

Priručnik sadržava 890 zadataka iz domena političke pismenosti, ekonomske pismenosti i civilnoga društva. Svi su zadatci osmišljeni prema obrazovnim ishodima koji su konkretni opisi onoga što pristupnik mora znati i razumjeti da bi ostvario željeni rezultat u ispitu državne mature. Za provjeru postignuća svakoga obrazovnog ishoda ponuđena su tri oblika zadataka: zadatci višestrukoga izbora, zadatci kratkoga odgovora i zadatci produženoga odgovora. Svrha je tih zadataka da se njihovim rješavanjem učinkovito i ciljano pripremite za polaganje državne mature. Provjerom točnih odgovora možete odrediti razinu znanja iz svake domene.

Poglavlja:

I. POLITIČKA PISMENOST

II. EKONOMSKA PISMENOST

III. CIVILNO DRUŠTVO

Podaci

Nakladnik
Školska knjiga
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
288
Godina izdanja
2022
Dimenzije
21 x 29
ISBN
978-953-0-22442-1

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn