.

.

Vi ste svoga tijela gospodar

Sve što morate znati kako biste ostali zdraviji i mlađi
Cijena: 195,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Na jednostavan način ugledni stručnjak za anti-aging dr. Michael Roizen i kardiokirurg dr. Mehmet Oz u ovoj izvrsnoj knjizi uspoređuju naše tijelo s našim domom, kojega moramo održavati i baviti se njime, kako bi sve ostalo u redu. Tako bi naše kosti bile kućne grede, oči prozori, pluća ventilacijski sustav, crijeva kanalizacijske cijevi, a masnoće starudija koje se trebamo otarasiti. Kao što bismo trebali biti upućeni kako stoje stvari u našem stanu ili u našoj kući tako bismo trebali znati i kako funkcionira naše tijelo. Dakle, tijelo – kao i dom – moramo njegovati i održavati, obavljati na njemu sitne popravke i sprječavati velike štete.

Autori knjige na jednostavan, razumljiv i praktičan  način objašnjavaju kako možemo izbjegavati bolesti i što trebamo poduzimati protiv negativnih učinaka starenja. Ovdje se nećete susresti s nerazumljivim medicinskim pojmovima, ali s druge strane, nije sve ni pojednostavljeno.

Živopisne i duhovite ilustracije čine ovu knjigu čitateljima zabavnom. Za početak, pred čitateljima je test s pomoću kojega mogu provjeriti svoje znanje o tijelu.

Knjiga Vi ste svoga tijela gospodar sadržava i prehrambeni priručnik s više od 40 ukusnih recepata koji će vam pomoći da se hranite ukusno, zdravo i uravnoteženo. Tu su također i korisni savjeti za tjelesne aktivnosti i stil života.

Podaci

Nakladnik
Naklada Zadro
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
412
UDK
641.561(035)
Godina izdanja
2006
Dimenzije
19,00 x 24,00
ISBN
978-953-182-070-7