Kako biti uspješna šefica ili šef (a ne biti gad)

.

.

Kako biti uspješna šefica ili šef (a ne biti gad)

Kako biti uspješna šefica ili šef (a ne biti gad)

Dragocjene lekcije, mudri savjeti i istinite priče, koje će vam pomoći postati uspješnom šeficom ili šefom
Cijena: 150,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Ako ste Šef ili šefica, ako to želite ili namjeravate postati, znajte: Ovoga časa u ruci držite Bibliju poslovnog rukovođenja. Ova je knjiga sjajan priručnik koji će vam omogućiti da pouzdano napredujete u svojoj karijeri. Knjiga će vam ukazati kako da razriješite svoje nedoumice, kako izbjeći zamke poslovnog okruženja (to se posebno tiče i običnih zaposlenika koji nisu na rukovodećim položajima), te kako se osloboditi straha i sumnje u sebe. Upoznat će vas s praktičnim principima rukovođenja, a vi ćete, primjenjujući ih u svom radu, biti zadovoljni, neopterećeni i uspješni.
Ovaj priručnik (u originalu: The Girl's Guide to Being a Boss (Without Being a Bitch) - Vodič za žene: kako biti šefica, a ne biti kuja) napisale su dvije poslovne žene s bogatim iskustvom rada u privredi, imajući na umu prvenstveno probleme žena kada postaju ili su već šefice - na svim razinama.
No, nema bitnih razlika između žena i muškaraca kada se radi o rukovođenju. Posao je posao. 99 posto ove knjige savršeno se tiče i muškaraca - na svim razinama rukovođenja. Dakle, ova je knjiga pouzdani vodič u rukovođenju - za žene i muškarce jednako...

Podaci

Nakladnik
Škorpion
Biblioteka
Biblioteka Znati više
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
267
UDK
658
Godina izdanja
2007
Dimenzije
14,50 x 20,50
ISBN
978-953-6405-94-7