Veliki molitvenik Blaženoj Djevici Mariji | Knjižara Ljevak

.

.

Veliki molitvenik Blaženoj Djevici Mariji | Knjižara Ljevak

Veliki molitvenik Blaženoj Djevici Mariji

Cijena: 19,95 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Veliki molitvenik Blaženoj Djevici Mariji dragocjena je i jedinstvena zbirka pobožnosti i molitava po kojima će vjernici razmatranjem uroniti u jedinstveno i neponovljivo Marijino poslanje u Isusovu životu i životu Crkve.

Usklađen sa slijedom liturgijske godine i obogaćen poticajima učiteljstva Crkve te snažnim i dubokim svetačkim molitvama i mislima, ovaj jedinstveni molitvenik donosi najdragocjenije i najpoznatije izraze pučke pobožnosti prema Blaženoj Djevici Mariji, koja proizlazi iz vjere i ljubavi Božjega naroda prema Kristu Spasitelju i Blaženoj Djevici Mariji, potiče na nasljedovanje njezinih kreposti te razvija sinovsku ljubav prema Gospodinovoj i našoj Majci.

Uz pobožnosti i molitve Blaženoj Djevici Mariji u najvažnijim Kristovim otajstvima iz svetačke i pobožne tradicije Katoličke Crkve, ovaj molitvenik donosi i pobožnosti prema Gospi za sve njezine svetkovine, blagdane i spomendane te posvetu Blaženoj Djevici Mariji koja predstavlja sredstvo obnove i sazrijevanja krsnoga posvećenja po Mariji.

Veliki molitvenik Blaženoj Djevici Mariji svakome će vjerniku pomoći da se otvori obilju milosnih Božjih darova te će osnažiti sigurnost i pouzdanje u zagovor i zaštitu nebeske Majke.

Podaci

Nakladnik
Verbum
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
508
Godina izdanja
2024.
Dimenzije
16 x 10.5
Prevoditelj
Miljenko Sušac
ISBN
9789532357790