Sveta krv, Sveti gral

.

.

-40%

Sveta krv, Sveti gral

Cijena: 21,10 EUR
Cijena s popustom: 12,66 EUR

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 21,10 EUR

Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Krajem 19. stoljeća, u zabačenom francuskom selu na istočnim obroncima Pireneja, lokalni svećenik otkrio je ispod oltara svoje župne crkve nešto što ga je učinilo neobjašnjivo bogatim i omogućilo mu da za života troši i raspolaže golemom svotom novca te sklopi poznanstva s nekima od najistaknutijih ličnosti onodobnog francuskog kulturnog i javnog života.

Slučajno otkriće „skrivenog blaga“ krajem 19. stoljeća preraslo je s vremenom u suvremenu potragu za Svetim gralom – priču dosad neviđenih povijesnih razmjera koja od šifriranih poruka na pergamentima vodi do tajnih društava, vitezova templara, katarskih heretika iz 12. i 13. stoljeća te franačkih kraljeva čija je loza svrgnuta prije više od 1300 godina, a čiji su vladavina i podrijetlo još uvijek prekriveni velom povijesne tajne.

Nakon više od deset godina pomnog istraživanja misterija malenog sela na jugu Francuske, autori knjige, Michael Baigent, Richard Leigh i Henry Lincoln, došli su do zaključka da pravi misterij otkrivenog blaga ne leži u materijalnim dobrima i bogatstvu, nego u šokantnoj tajni skrivanoj stoljećima koja će uzdrmati same temelje kršćanstva te posljedično baciti novo svjetlo na povijest zapadne civilizacije, ali i suvremenu politiku.

Podaci

Nakladnik
Stilus knjiga d.o.o.
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
472
Godina izdanja
2020
Dimenzije
14,5 x 21,5
Prevoditelj
Saša Drach
ISBN
9789538183959