Velika briga male srne: Osjećam se nelagodno s drugom djecom

.

.

Velika briga male srne: Osjećam se nelagodno s drugom djecom

Velika briga male srne: Osjećam se nelagodno s drugom djecom

Cijena: 9,90 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Mala srna jako je voljela plesati, pa su je roditelji upisali u plesnu školu. No jednoga dana srna je odbila otići na sat plesa. S vremenom je počela odbijati odlaske na sve aktivnosti i druženja. Nije željela ići na rođendane, u posjete prijateljima ili u igraonicu. Roditelji su bili zbunjeni, jer im srna nije znala objasniti zašto se više ne želi družiti s drugom djecom. Sve su ispričali učiteljici zečici koja im je objasnila da se možda radi o tome da je srnica imala neka neugodna iskustva u prošlosti i sada se osjeća nelagodno i nesigurno u sličnim situacijama.

S obzirom na uzrok, razlikujemo više vrsta anksioznosti, a u ovoj slikovnici upoznajemo malenu srnu koja pati od socijalne anksioznosti zbog neugodnih iskustava iz prošlosti.

Kako ćemo vidjeti u ovoj priči, u cilju smanjenja anksioznosti djeteta nužno je da roditelji razumiju da sigurno postoji neki uzrok anksioznosti kod djeteta i da nauče kako pomoći djetetu vratiti osjećaj sigurnosti – sada. Savjeti za odrasle na kraju slikovnice u tome mogu pomoći.

Podaci

Nakladnik
Evenio
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
24
Godina izdanja
2024
Dimenzije
22 x 22
ISBN
9789533850214