Krajolici tarota - Francesca Matteoni - Knjižara Ljevak

.

.

Krajolici tarota

Krajolici tarota

Priručnik i špil od 78 karata

Cijena: 27,90 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 2.

Krajolici tarota jedinstvena je zbirka karata koja uključuje sve karte Velike i Male Arkane s prikazom evokativnog pejzaža, koji vlastitom simbolikom poziva ljubitelje tarota na putovanje prema otkrivanju traženih odgovora.

U ovim kartama, čitatelj ne istražuje samo 78 karata tarota, već i dirljive pejzaže koji ih evociraju. Sanjivost i fantastika pokazuju nam da Arkane posjeduju više paralela s našim svakodnevnim životom nego što možemo zamisliti. Uz karte uključen je sveobuhvatan priručnik koji pruža savjete iskusnim i manje iskusnim čitateljima tarota, kao i upute za čitanje karata.

Karte uključuju:

22 Velike Arkane, od kojih svaka na nov i neočekivan način reinterpretira tradicionalnu simboliku s karata tarota.

56 Malih Arkana podijeljenih u 4 skupine od po 14 štapova, 14 novčića, 14 pehara i 14 mačeva, smještenih u mistično okruženje.

Što Pustinjak u suton vidi s vrha stijene? Tko na obali rijeke, skriven u grmlju čeka Zvijezdu?

Ovdje nećete otvarati samo zasebne tarot karte, ovdje možete ući u same krajolike koje evociraju ili nastanjuju. Krstarenje duše kroz sanje i maštu svake arkane te svemira četiriju serija. Otisnite se na putovanje kroz njihove krajolike koji su uz naše svakodnevne živote vezani čvršće nego što uopće možemo zamisliti.

Podaci

Nakladnik
Mozaik knjiga
Uvez
Kutija
Jezik
hrvatski
Godina izdanja
2024
Dimenzije
9,5 x 14,3
Prevoditelj
Goran Ćaćić
ISBN
9789531435949