Postanite ono što jeste | Sheleana Aiyana | Knjižara Ljevak

.

.

Postanite ono što jeste | Knjižara Ljevak

Postanite ono što jeste

Promijenite ustaljene obrasce ponašanja u odnosima, zacijelite rane iz prošlosti i ponovno pronađite sebe

Cijena: 17,90 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Romantični će odnosi obogatiti naše živote čarolijom prisnosti i povezanosti. Ipak, za mnoge od nas ta je čarolija prolazna – opet i iznova, naši odnosi ne traju ili nas ne uspijevaju usrećiti. Ako ste umorni od zapinjanja o stalno iste prepreke u ljubavi, od privlačenja emocionalno nedostupnih partnera ili onih koji nisu dobri za vas te ponavljanja obrazaca čiji je ishod gotovo uvijek patnja i bol, to ne znači da nešto nije u redu s vama ili da niste dovoljno dobri. Možda ste jednostavno negdje putem naučili žrtvovati sebe da bi vas drugi voljeli.

U knjizi Postanite ono što jeste duhovna učiteljica i osnivačica zajednice Rising Woman, koja okuplja nekoliko milijuna žena diljem svijeta, Sheleana Aiyana izlaže vam smjernice:

• za promjenu naučenih obrazaca ponašanja u odnosima

• za preispitivanje svojih temeljnih uvjerenja o ljubavi

• za prepoznavanje znakova upozorenja u vezama

• za upoznavanje svojih želja, temeljnih vrijednosti i granica

• za izgradnju svjesne veze i ostvarivanje autentičnosti u odnosima.

Uz to, otkrit ćete i kako produbiti odnos sa samim sobom, kako se umiriti kad nešto u vama potakne snažnu negativnu reakciju te kako se pomiriti s prošlošću pritom otvarajući put prema zdravoj i svjesnoj ljubavi. Želja za ljubavlju duboko je usađena u samu esenciju vašeg bića, no prije nego što budete u stanju graditi ispunjavajuće veze s drugima, morate naučiti prihvatiti sami sebe.

Postati ono što jeste znači prepoznati svoju snagu, izražavati svoju autentičnost i poštovati vlastitu istinu

„Ovo je knjiga o tome kako odabrati sebe. Ona je podsjetnik da imate moć odabrati ono što je za vas najbolje i prepoznati da ljubav dolazi u pregršt oblika. Na kraju, iz zdravog odnosa prema sebi proizlaze sve druge ljubavi koje se nadamo doživjeti – duboka prijateljstva, snažne obiteljske veze, strast prema poslu i romantična ljubav.“ Sheleana Aiyana

„Sheleana vas vodi na put na kojem ćete ponovno pronaći sebe i promijeniti svoj život nabolje. Ova je knjiga pravo remek-djelo, a njezino čitanje pomoći će vam da bolje shvatite proces i snagu iscjeljenja.“

Nedra Glover Tawwab, psihoterapeutkinja i autorica bestselera Postavite granice, pronađite mir

Podaci

Nakladnik
Stilus knjiga d.o.o.
Uvez
Meki uvez s klapnama
Jezik
hrvatski
Broj stranica
310
Godina izdanja
2023.
Dimenzije
14,5 x 21,5 cm
Prevoditelj
Marija Perišić
ISBN
9789533721439