Maxillofacial surgery

.

.

-10%
Maxillofacial surgery

Maxillofacial surgery

Cijena: 59,90 EUR
Cijena s popustom: 53,91 EUR

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 59,90 EUR

Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 5.

Engleski prijevod hrvatskog izvornika Maksilofacijalna kirurgija (2019.)

Nakon što je 2019. godine objavljen udžbenik „Maksilofacijalna kirurgija“, prvi novi udžbenik iz maksilofacijalne kirurgije nakon više od četvrt stoljeća, u izdanju Naklade Ljevak izlazi i engleski prijevod tog udžbenika, namijenjen studentima Medicinskog fakulteta koji nastavu slušaju na engleskom jeziku.

S obzirom na sadržaj i tematiku, vjerujemo da ovaj udžbenik može poslužiti kao nastavno štivo i studentima drugih medicinskih fakulteta u našoj zemlji, studentima stomatologije te liječnicima obiteljske medicine i dentalne medicine u svakodnevnom radu.

Držeći se kurikula integriranog preddiplomskog i diplomskog studija medicine i nastavnog plana Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, nastojali smo sažeto, jasno i pregledno izložiti osnove suvremene maksilofacijalne kirurgije. Nadamo se da će fotografije, sheme i tablice olakšati razumijevanje i učenje. Pregled literature nakon svakog poglavlja nije cjelokupni popis korištene literature, nego tek smjerokaz za produbljivanje znanja. Želja je autora ponuditi našim studentima sadržajan, koristan i moderan udžbenik i time učenje osnovnih principa i metoda rada u maksilofacijalnoj kirurgiji učiniti razumljivim i zanimljivim.

Maksilofacijalna kirurgija je medicinska specijalnost koja se bavi kirurškim liječenjem prijeloma kosti i ozljeda u području lica, tumora glave i vrata, cističnih promjena i upalnih stanja, deformiteta čeljusti i malformacija lica, bolesti čeljusnog zgloba te rekonstrukcijskim, plastičnim i estetskim zahvatima u području glave i vrata. Posebnost specijalnosti je kirurško liječenje u najizloženijem dijelu ljudskog tijela što svakom zahvatu daje posebnu važnost. Razvojem suvremenih dijagnostičkih metoda te uvođenjem modernih kirurških tehnika i primjenom novih materijala i postupaka, maksilofacijalna kirurgija je postala iznimno izazovna i dinamična kirurška struka.

Podaci

Nakladnik
Naklada Ljevak
Biblioteka
Medicinska biblioteka
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
engleski
Broj stranica
304
Godina izdanja
2023
Dimenzije
20,5 x 28
ISBN
9789533556390

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn